Vælg den rigtige bodylotion for dig og din hud

by Camilla Appelon

I min salon og webshop, Nail it by Camilla, prioriterer jeg vigtigheden af selvpleje og ønsket om at føle sig smuk indeni og udenpå. Derfor finder du også kun lækre kvalitetsprodukter på mine hylder (Fysisk og her på webshoppen). Jeg ønsker kun at kunne tilbyde dig produkter jeg selv bruger og derfor har testet på egen krop. Derfor er jeg særligt glad for at tilbyde dig et håndplukket udvalg af bodylotions fra Hemp Nation - de vil forvandle din daglige hudplejerutine til en fantastisk oplevelse!

Der er også en bodylotion perfekt til dig

Hemp Nation bodylotions er lavet på et Hydrating Complex, hvilket er en fugtgivende kompleks baseret på ren hampefrøolie. Uanset om du har tør, følsom eller normal hud, indeholder vores bodylotions ingen parabener og farvestoffer, men er til gengæld rige på omega 3, omega 6, vitaminer og anti-aging aktive ingredienser, som giver dig en fløjlsblød og hydreret hud med en sund glød. Forkæl dig med den fløjlsbløde hud du får af Hemp Nation bodylotions. En bodylotion der nemt trænger ind og giver dig en dybdegående fugtighed, men uden at fedte. Hver unikke bodylotion er designet til at låse fugt inde, så din hud føles smidig og hydreret hele dagen. Vores bodylotions tilbyder ikke kun enestående hydrering, men de kommer også i en række fængslende dufte. Fra delikate blomsterdufte til forfriskende citrusnoter kan du vælge en duft, der løfter dit humør og giver dig en behagelig følelse af selvforkælelse. Måske foretrækker du varmere noter om vinteren og en mere frisk citrus om sommeren. Vores brede udvalg af varianter af Hemp Nation bodylotions, sørger for at du kan finde lige den, der passer bedst til dig.

Hvornår bruger man bodylotion?

Brug din favorit bodylotion efter hvert bad, ovenpå en ny ren og frisk hud. Det er her kroppen tager bedst imod alle de gode egenskaber og samtidig også har brug for den ekstra fugt, efter et dejligt varmt bad. Jeg bruger selv bodylotion som minimum hver gang jeg kommer ud af badet.

Kan man bruge bodylotion i ansigtet?

Jeg får ofte spørgsmålet om man kan bruge bodylotion i ansigtet. Dette vil jeg være lidt varsom med, for nogen kan en bodylotion være for fed til huden i ansigtet. Der er meget forskel på huden i vores ansigt og på resten af vores krop. Huden på kroppen er tykkere og stærkere, og kræver derfor en creme, der kan bryde igennem. Huden i ansigtet er finere, og kan derfor ikke nødvendigvis følge med til at gøre brug af alle de ekstra gode ingredienser, som derfor vil risikere at overlade dig med en fedtet hud.

Bodylotion giver et bedre selvbruner resultat

Brug af bodylotion før påføring af solarieprodukter er afgørende for en fejlfri solbrun farve. Lotionen fugter og nærer din hud og skaber et glat lærred, der sikrer ensartet påføring og forhindrer pletninger. Det hjælper også solbruningen til at holde længere og efterlader dig med en naturligt udseende og strålende glød.

Nail it by Camilla’s personlige favorit

Det er svært at vælge, men skal jeg vælge, så er det Hemp Nation kiwi and cactus. Den har en frisk men mild duft, som jeg personligt synes er virkelig lækker. 

 

 

Find din favorit lige her Hemp Nation bodylotions.