Få en silkeblød hud med bodyscrub

by Camilla Appelon

I min salon og webshop, Nail it by Camilla, tror jeg på at en sund og strålende hud, starter med ordentlig eksfoliering. Derfor har jeg prioriteret at finde gode kvalitets bodyscrubs, der giver din hudplejerutine et ekstra niveau op og samtidig giver dig de bedste forudsætninger for en stærkere og velplejet hud. 


Body scrubs er hemmeligheden bag at give huden en smuk sund glød. Disse eksfolierende vidundere fjerner effektivt døde hudceller og urenheder, revitaliserer din huds udseende og fremmer en mere jævn hudtone. Ved regelmæssig brug kan bodyscrubs hjælpe med at forbedre din huds tekstur og blødhed.


Sådan bruger du bedst din bodyscrub:


Fugt din hud: Før du påfører bodyscrubs, skal du fugte din hud grundigt med varmt vand. Dette hjælper med at blødgøre huden og forberede den til eksfoliering.

Påfør scrubben: Tag en generøs mængde bodyscrub og massér den på hud. Fokuser på områder, der har tendens til at være mere ru, såsom albuer, knæ og hæle. Brug blide, cirkulære bevægelser til at eksfoliere og stimulere cirkulationen.

Skyl af: Efter skrubning, skyl din hud grundigt med varmt vand. Sørg for, at alle scrub-resterne er fjernet, så din hud føles forfrisket og silkeblød.


Fugt: Efter eksfoliering er det vigtigt at genopfylde din hud med fugt. Påfør en nærende bodylotion eller fugtighedscreme for at fastholde hydrering og bevare den glathed, der opnås gennem eksfoliering. Læs eventuelt vores artikel om bodylotions

Hvor ofte skal du bruge bodyscrub?


For at opnå optimale resultater, anbefaler jeg at du bruger bodyscrub i din hudplejerutine en eller to gange om ugen. Vær dog opmærksom på ikke at overdrive det, da overdreven eksfoliering kan forårsage irritation.


Vælg den rigtige bodyscrub for dig


I min salon og her på webshoppen, tilbyder jeg en række særligt udvalgte bodyscrubs med ingredienser af høj kvalitet til at imødekomme forskellige hudtyper, behov og præferencer. Nedenfor kan du læse mere om to af de bedst sælgende mærker, nemlig Vølve og Hemp Nation. 

Økologiske bodyscubs fra Vølve


Vølve er økologiske skønhedsprodukter uden skadelig kemi, skabt med fokus på at lave et enkelt, transparent og ærligt skønhedsunivers. Produkterne er baseret på helende nordiske planteekstrakter, og de forener dermed de naturmedicinske traditioner med moderne dermatologi. Produkterne indeholder ikke skadelige konserveringsmidler, kunstige duftstoffer og andre kemikalier. 

Min egen favorit og den jeg bruger mest er Vølve Scrub no6 som er en genopbyggende scrub til både krop og ansigt med en duft af havtorn og hybenskal. Den renser huden og tilfører masser af fugt, næring og giver et vitaminboost.
Køb bodyscrubs fra Vølve her

Bodyscrub fra Hemp Nation


Du kender måske deres fantastiske bodylotions, men du har altså også mulighed for at supplere din hudplejerutine med deres lækre bodyscrub med agave og lime. Den indeholder ligeledes også gode vitaminer og har en antiinflammatorisk virkning på din hud.
Køb Bodyscrub fra Hemp Nation herHar du en favorit bodyscrub?
Find din lige her på webshoppen eller i min salon. Er du i tvivl om hvilken, du skal vælge, er du altid velkommen til at kontakte mig.
Se udvalget af bodyscrubs her