Guide til spa-pedicure derhjemme

by Camilla Appelon

Her på min webshop, samt i min salon Nail it by Camilla, finder du en masse lækre kvalitets plejeprodukter til dine fødder, så du kan lave den perfekte spa pedicure derhjemme.

Jeg synes at dine fødder fortjener den samme forkælelse og pleje som dit ansigt og hænder, så derfor: Husk at forkæl dig selv med en salonværdig pedicureoplevelse derhjemme med min trin-for-trin guide til den perfekte DIY pedicure.

Find din favorit fra Pedi in a box

Pedi in a box er 100% veganske og uden parabener eller andre skadelige tilsætningsstoffer. Du får derfor et kvalitetsprodukt som du sikkert kan bruge, uden bekymring. 
De fleste pakker er med 4 steps, men enkelte pakker er en luksus udgave med hele 6 steps. Fælles for dem alle er, at der er en "Salt Soak" til dit fodbad, en scrub, en maske og til sidst en massage creme til at slutte af på. 
Find din favorit Pedi in a box her


Sådan laver du en spa-pedicure derhjemme:

Trin 1: Find alt hvad du skal bruge

Find først alt frem hvad du skal bruge, så du har det inden for rækkevidde.
Her er din liste:
1. Din favorit Pedi in a Box
2. Negleklipper
3. Neglebåndsskubber
4. Fodfil
5. Balje med vand til fodbad
6. Håndklæde

Husk også at skab en god stemning omkring dig. Tænd et stearinlys (eller ti), find noget lækkert at drikke og sæt noget afslappende musik på. Dette er næsten det vigtigste ved hele processen♥ 


Trin 2: Sæt i blød og slap af
Tilføj “Salt Soak” fodsalt i vandet. Sæt dine fødder i blød i 10-15 minutter i det varme fodbad. Tag denne tid til at slappe af og nyde de beroligende fornemmelser. Her kan du også bruge fodfilen til at fjerne eventuel hård hud. 


Trin 3: Scrub it, sugar!
Påfør "Sugar scrub" på dine fødder og underben. Skrub blidt - den eksfolierende skrub, fjerner døde hudceller. Skyl herefter fødderne i baljen. 


Trin 4: Neglepleje
Klip dine negle til den ønskede længde, form dem med en neglefil. Skub forsigtigt neglebåndene tilbage ved hjælp af en neglebåndsskubber.


Trin 5: Påfør masken
Tør fødderne i et håndklæde og påfør den dybderensende og plejende "Mud masque". Læg dig godt tilrette med benene oppe og lad masken sidde i 3-5 minutter og skyl så fødderne i baljen. 


Trin 6: Massage tid!
Tør fødderne i et håndklæde og påfør "Massage butter". Massér det godt ind, og lad det sidde - Pak eventuelt fødderne ind i et håndklæde, for at holde på varmen. (Få evt. en til at hjælpe med dette step  ;-) hihi.)  

Nu føles dine fødder bløde, smidige og klar på ny.


Trin 7: Det sidste touch
Påfør din yndlings neglelak på dine tånegle - husk en jævn og jævn påføring. 

Hvis du vil sikrer dig at have veljplejede fødder og tånegle, kan du med fordel gentage processen hver 2.-3. uge.

Find den perfekte neglelak til pedicure

På webshoppen og i salonen, finder du et bredt udvalg af de smukkeste farver fra Peacci og ProNails.
Her er farver i forskellige ender af skemaet, så du er sikker på at finde den helt perfekte nude, den romantiske røde eller en frisk sommerfarve.
Nedenfor ser du min top 5 neutrale farver, som passer til enhver hudtone.

top 5 nude neglelak farver til de perfekte neutrale negle

1. Pronails - Close Contact  2. Pronails - Emanuelle Naturelle 3Pronails  - Melted marshmallow  4. Peacci - Petal 5. Pronails - Snuggle is real