Black Friday 2023 hos Nail it by Camilla

Spar penge på julegaver og selvforkælelse på Black Friday

I år falder Black Friday d. 25. november og jeg håber at i er klar på en tilbudsfest sammen med mig! 

Black Friday er også en god mulighed for at spare penge på julegaverne. Dette er også en mulighed hos mig, hvis du kender én som fortjener lidt lækkert selvforkælelse. 
Husk at hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge, er jeg altid klar til at give gode råd og vejledning. 

Jeg vil i dagene op til Black Friday offentliggøre hvilke gode tilbud du kan se frem til. Derfor vil jeg anbefale dig at holde øje med min Instagram profil.

 

Black Friday tilbud på Minetan

Hos Nailitbycamilla.dk finder du et særligt udvalg af de populære selvbruner produkter fra MineTan.

Der er selvbruner til ansigtet som selvbruner drops eller selvbruner spray, som giver en nem påføring. Selvbruner drops kan du bl.a også tilføje til din dagcreme.
Som selvbruner til kroppen er MineTan's populære selvbruner mousse det foretrukne valg. De er nemme at påføre med handske og så fås de i lige den hudtone du går og drømmer om.
Se mit udvalg af MineTan selvbruner her

Black Friday tilbud på Hemp Nation bodylotion

Hos Nailitbycamilla.dk finder du et bredt udvalg af de lækre bodylotions fra Hemp Nation. 
Hemp Nation bodylotion er kendt for deres plejende egenskaber med en base på hampefrø olie. Hver bodylotion har sin egen unikke sammensætning af ingredienser og hjælper dig med at skabe en velplejet hud. Hemp Nation bodylotions dufter desuden himmelsk og sikre dig derfor at din hudpleje rutine bliver som en lækker hjemmespa oplevelse.
Se mit udvalg af Hemp Nation bodylotions her

Tilbud på hudpleje

Spar penge på lækkert hudpleje hos Nailitbycamilla. Her vinder du lækre kvalitets mærker, så som bl.a Cana Care, Hemp Nation, Iconic, ScrubOFF, Sandstone og Vølve.
Her er alt hvad du skal bruge til din hudplejerutine af produkter med plejende ingredienser der kun har til formål at styrke din hud.
Se mit udvalg af hudpleje her

Tilbud på fodpleje

Køb lækre fodpleje produkter til din selvforkælende rutine der giver dig en god oplevelse i dit eget hjemmespa. Med mit udvalg fra Cana Care og VOESH kan du altid finde et fodpleje produkt der passer lige til dine behov. Det er også helt okay at vælge ud fra farve og duft, men både Cana Care og VOESH har plejende egenskaber der hjælper dig med at få de blødeste fødder.
Se mit udvalg af fodpleje her

Tilbud på økologisk hudpleje

Hos Nailitbycamilla.dk finder du et stort udvalg af de lækre og økologiske hudpleje produkter fra Vølve.
Vølve er håndlavet økologisk hudpleje uden skadelig kemi, og kan derfor velegnet til alle, både voksne som børn.
Der er produkter til at skabe en helt perfekt og komplet hudpleje rutine, hvor du kan starte med en lækker scrub og efterfølgende give huden en god fugtpleje med Vølve's kropsolie. Glem ikke ansigtet, hvor du kan få både ansigtsmasker, øjenolier og den lækre læbesalve.
Se udvalget af Vølve økologisk hudpleje her